Advertisement

Φωτια Τωρα Φωτιά Στην Κόρινθο - Twra Fwtia Sthn Korin8o Video Fwto : Σύμφωνα με την πυροσβεστική, έχουν κινητοποιηθεί επίγειες και εναέριες δυνάμεις.

Φωτια Τωρα Φωτιά Στην Κόρινθο - Twra Fwtia Sthn Korin8o Video Fwto : Σύμφωνα με την πυροσβεστική, έχουν κινητοποιηθεί επίγειες και εναέριες δυνάμεις.. Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της πυροσβεστικής για την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Τραγικό τέλος είχε ένας οδηγός στην περιοχή φανερωμένη χιλιομοδίου της κορίνθου, όταν κατά τη διάρκεια τροχαίου φωτιά ξέσπασε στο. Facebook twitter google + email. Εκκενώνεται χωριό για προληπτικούς λόγους. Την ώρα που ισχυρότατες πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μάχη για δεύτερη ημέρα στις κεχριές (όπου οι ενεργές εστίες φωτιάς είναι διάσπαρτες), νέα πυρκαγιά ξέσπασε στο νομό κορινθίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική περιοχή. Στο σημείο επιχειρούν έξι πυροσβέστες με τρία οχήματα, ωστόσο σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά δεν εμπνέει. Φωτιά ξέσπασε περίπου στις 5 το απόγευμα του σαββάτου στην περιοχή άνω αλμυρή κορίνθου. Φωτιά ξέσπασε περίπου στις 5 το απόγευμα του σαββάτου στην περιοχή άνω αλμυρή κορίνθου. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στην περιοχή κυρά βρύση στην κόρινθο.

Fwtia Ston Sxino Korin8ias Ekkenw8hkan 6 Oikismoi Kai 2 Monasthria Kineitai Pros Alepoxwri E8nos
Fwtia Ston Sxino Korin8ias Ekkenw8hkan 6 Oikismoi Kai 2 Monasthria Kineitai Pros Alepoxwri E8nos from www.ethnos.gr
Στο σημείο επιχειρούν έξι πυροσβέστες με τρία οχήματα, ωστόσο σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά δεν εμπνέει. Ο ιερέας της αλμυρής ο οδηγός που απανθρακώθηκε Στο σημείο επιχειρούν εννέα πυροσβέστες με τρία οχήματα. Την ώρα που ισχυρότατες πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μάχη για δεύτερη ημέρα στις κεχριές (όπου οι ενεργές εστίες φωτιάς είναι διάσπαρτες), νέα πυρκαγιά ξέσπασε στο νομό κορινθίας. Μεγάλη φωτιά τώρα στην κόρινθο. Ενεργοποιήθηκε και το 112 και εστάλη μήνυμα στους κατοίκους. Μια ακόμα εστία φωτιάςμαίνεται στην κορινθίακαι συγκεκριμένα στο λουτράκι,το πρωί της πέμπτης (23/07). Τραγικό τέλος είχε ένας οδηγός στην περιοχή φανερωμένη χιλιομοδίου της κορίνθου, όταν κατά τη διάρκεια τροχαίου φωτιά ξέσπασε στο.

Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στην περιοχή κυρά βρύση στην κόρινθο.

Από τη φωτιά δεν απειλείται κατοικοιμένη. Φωτιά έχει ξεσπάσει σε αγροτική έκταση στο καλέντζι κορινθίας. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή πάτημα στα εξαμίλια κορινθίας. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στην περιοχή της κορίνθου και, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, εντοπίζεται σε εγκαταστάσεις της motor oil. Φωτιά τώρα στην κόρινθο, εκκενώνεται χωριό. Φωτιά ξέσπασε περίπου στις 5 το απόγευμα του σαββάτου στην περιοχή άνω αλμυρή κορίνθου. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στην περιοχή κυρά βρύση στην κόρινθο. Στο σημείο επιχειρούν 7 πυροσβέστες με 3 οχήματα. Η φωτιά ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και καίει δασική έκταση. 8 ιουλίου 2019 | 16:28. Η φωτιά ξέσπασε σε δασική περιοχή, ενώ οι φλόγες είναι ορατές από παρακείμενη παραλία. Στο σημείο επιχειρούν έξι πυροσβέστες με τρία οχήματα, ωστόσο σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά δεν εμπνέει. Ο ιερέας της αλμυρής ο οδηγός που απανθρακώθηκε

Μήνυμα από το 112 εστάλη στους κατοίκους που είναι στο χωρίο ρυτό κορινθίας να απομακρυνθούν άμεσα προς την κάτω αλμυρή για προληπτικούς λόγους λόγω της μεγάλης φωτιάς που ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου και συνεχίζει να μαίνεται. Μια ακόμα εστία φωτιάςμαίνεται στην κορινθίακαι συγκεκριμένα στο λουτράκι,το πρωί της πέμπτης (23/07). Από τη φωτιά δεν απειλείται κατοικοιμένη. Η φωτιά ξέσπασε από άγνωστη προς το παρόν αιτία. Μια ακόμα εστία φωτιάς μαίνεται στην κορινθία, το πρωί της πέμπτης.

Fwtia Sthn Korin8ia Ektos Elegxoy H Katastash Ekkenw8hke Kai Pemptos Oikismos E8nos
Fwtia Sthn Korin8ia Ektos Elegxoy H Katastash Ekkenw8hke Kai Pemptos Oikismos E8nos from www.ethnos.gr
Στο σημείο βρίσκονται 4 οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας κορίνθου με 8 άνδρες. Έχουμε υπόψη μας ότι οι σπινθήρες που προκαλούνται από τις εξατμίσεις όλων των τύπων οχημάτων μπορούν να. Η φωτιά ξέσπασε από άγνωστη προς το παρόν αιτία. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε εργοστάσιο στα εξαμίλια κορινθίας. Η φωτιά ξέσπασε σε δασική περιοχή, ενώ οι φλόγες είναι ορατές από παρακείμενη παραλία. Η φωτιά ξέσπασε σε ξερά χόρτα και κλάρες από τα δέντρα στο πεδίο βολής στην κόρινθο. Σημειώνεται πως ενεργοποιήθηκε και το 112 και εστάλη μήνυμα στους κατοίκους που είναι στο χωρίο ρυτό κορινθίας να εκκενώσουν. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική περιοχή.

5:30 μμ φωτιά ξέσπασε περίπου στις 5 το απόγευμα του σαββάτου στην περιοχή άνω αλμυρή κορινθίας.

Την ώρα που ισχυρότατες πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μάχη για δεύτερη ημέρα στις. Η φωτιά ξέσπασε σε δασική περιοχή, ενώ οι φλόγες είναι ορατές από παρακείμενη παραλία. Ο ιερέας της αλμυρής ο οδηγός που απανθρακώθηκε Η φωτιά ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και καίει δασική έκταση. Μια ακόμα εστία φωτιάς μαίνεται στην κορινθία, το πρωί της πέμπτης. Η φωτιά ξέσπασε από άγνωστη προς το παρόν αιτία. Φωτιά τώρα στην κόρινθο, εκκενώνεται χωριό. Μια ακόμα εστία φωτιάςμαίνεται στην κορινθίακαι συγκεκριμένα στο λουτράκι,το πρωί της πέμπτης (23/07). Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της πυροσβεστικής για την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Από τη φωτιά δεν απειλείται κατοικοιμένη. Στο σημείο επιχειρούν 7 πυροσβέστες με 3 οχήματα. Στο σημείο επιχειρούν εννέα πυροσβέστες με τρία οχήματα. Στο μεταξύ το έργο της κατάσβεσης είναι δύσκολο εξαιτίας των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή αλλά και λόγω της μορφολογίας του εδάφους καθώς υπάρχουν πολλά ρέματα.

Η φωτιά ξέσπασε από άγνωστη προς το παρόν αιτία. Η φωτιά ξέσπασε σε δασική περιοχή, ενώ οι φλόγες είναι ορατές από παρακείμενη παραλία. Ενεργοποιήθηκε και το 112 και εστάλη μήνυμα στους κατοίκους. Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της πυροσβεστικής για την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Στο σημείο επιχειρούν 7 πυροσβέστες με 3 οχήματα.

Fwtia Twra Mainetai H Fwtia Sthn Korin8o Stratos Apegklwbizei Atoma Me Anaphria Pnighke Stoys Kapnoys Kai H A8hna Itilegrafima
Fwtia Twra Mainetai H Fwtia Sthn Korin8o Stratos Apegklwbizei Atoma Me Anaphria Pnighke Stoys Kapnoys Kai H A8hna Itilegrafima from itilegrafima.gr
Την ώρα που ισχυρότατες πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μάχη για δεύτερη ημέρα στις κεχριές (όπου οι ενεργές εστίες φωτιάς είναι διάσπαρτες), νέα πυρκαγιά ξέσπασε στο νομό κορινθίας. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή πάτημα στα εξαμίλια κορινθίας. Σε εξέλιξη είναι μεγάλη φωτιά που ξέσπασε σήμερα στις 17:46 στην περιοχή καλαμάκι του νομού κορινθίας. Στη περιοχή επιχειρούν 16 πυροσβέστες με 8 οχήματα και 2 α/φ. Τραγικό τέλος είχε ένας οδηγός στην περιοχή φανερωμένη χιλιομοδίου της κορίνθου, όταν κατά τη διάρκεια τροχαίου φωτιά ξέσπασε στο. Η φωτιά ξέσπασε από άγνωστη προς το παρόν αιτία. Ο καταλύτης των αυτοκινήτων διατηρείται υπερθερμασμένος για αρκετό χρονικό διάστημα, μετά το σβήσιμο της μηχανής, καθιστώντας ορατό τον κίνδυνο έναρξης πυρκαγιάς. Την ώρα που ισχυρότατες πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μάχη για δεύτερη ημέρα στις.

Η φωτιά ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και καίει δασική έκταση.

Ο καταλύτης των αυτοκινήτων διατηρείται υπερθερμασμένος για αρκετό χρονικό διάστημα, μετά το σβήσιμο της μηχανής, καθιστώντας ορατό τον κίνδυνο έναρξης πυρκαγιάς. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, έχουν κινητοποιηθεί επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Φωτιά τώρα στην κόρινθο, εκκενώνεται χωριό. Έχουμε υπόψη μας ότι οι σπινθήρες που προκαλούνται από τις εξατμίσεις όλων των τύπων οχημάτων μπορούν να. Φωτιά ξέσπασε περίπου στις 5 το απόγευμα του σαββάτου στην περιοχή άνω αλμυρή κορίνθου. Φωτιά έχει ξεσπάσει σε αγροτική έκταση στο καλέντζι κορινθίας. Μεγάλη φωτιά τώρα στην κόρινθο. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή πάτημα στα εξαμίλια κορινθίας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την πυροσβεστική, στο σημείο έχουν. Facebook twitter google + email. Φωτιά ξέσπασε πριν λίγη ώρα στην περιοχή άνω αλμυρή κορινθίας. Την ώρα που ισχυρότατες πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μάχη για δεύτερη ημέρα στις κεχριές (όπου οι ενεργές εστίες φωτιάς είναι διάσπαρτες), νέα πυρκαγιά ξέσπασε στο νομό κορινθίας. Στη περιοχή επιχειρούν 16 πυροσβέστες με 8 οχήματα και 2 α/φ.

Μήνυμα από το 112 εστάλη στους κατοίκους που είναι στο χωρίο ρυτό κορινθίας να απομακρυνθούν άμεσα προς την κάτω αλμυρή για προληπτικούς λόγους λόγω της μεγάλης φωτιάς που ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου και συνεχίζει να μαίνεται φωτιά τωρα. Η φωτιά ξέσπασε σε δασική περιοχή, ενώ οι φλόγες είναι ορατές από παρακείμενη παραλία.

Posting Komentar

0 Komentar